All premium Magento themes at magentothemesworld.com!

O nama

Moto Klub Plotari Savske doline 2000 je nastao na bogatoj motorističkoj tradiciji ovog kraja. Još su naši djedovi ganjali motore po okolnim selima i motocross stazi te dizali prašinu i dim visoko u zrak.

Sama ideja o osnivanju kluba je krenula davne 1999. godine kad je skupina entuzijasta koji su temeljem dugogodišnje motorističke tradicije našeg kraja i ljubavi prema motociklima odlučili osnovati moto klub. Malo tko je vjerovao u njihovu upornost i uspjeh no dečki su dokazali suprotno. 

Klub je službeno osnovan 2000. godine te je najstariji klub u širem Zaprešičkom području.

Sada, petnaest godina kasnije, tu je nova tradicija, ne ona na kojoj su oni sami odrasli već su stvorili svoju tradiciju jer kao i sami kažu: "to nije nešto što ti dođe pa ode, to je stil života, ili to jesi ili nisi".  
Svaki put u životu je težak i trnovit, no usprkos tome akteri naše priče su nedavno proslavili petnaest godina postojanja moto kluba. Glasni zvukovi rock and rolla, buka motora, bogata gastronomska ponuda i lijepo vrijeme pridonijeli su tradicionalnom okupljanju "bikera"  iz svih dijelova Hrvatske pa čak i okolnih zemalja te tako na dostojan način upriličili ovu proslavu.  
Kako su granice stvorene da ih se prelazi tako su i Plotari odavno prešli granice Lijepe Naše te su u petnaest godina postojanja na svojim motorima prošli cijelu Europu, čak su i boju svoga kluba odnijeli na povijesnu "Route 66" u Americi, bili na najudaljenijoj točci svijeta, pa čak i na Polarnom krugu ! Puno je to kilometara rekao bi netko, no za nekoga tko istinski voli taj način života i boju koju nosi takvo nešto nije problem.
Godišnje naš klub posjećuje preko 40 različitih zbivanja na moto sceni kroz cijelu Europsku Uniju pa i šire te organizira dvije međunarodne manifestacije na kojima ugošćuje prijatelje iz cijelog svijeta.

Baza kluba je na državnoj cesti 225 u Prigorju Brdovečkom, te se tamo redovito sastajemo svaki petak na ugodnom druženju.

copyright @ 2012 admin@mkpsd2000.hr